Şampiyonlar Ligi Etabına Kalan “Teknobus" Takımı, Başarılarını Rektör Alma İle Paylaştılar!

Şampiyonlar Ligi Etabına Kalan “Teknobus" Takımı, Başarılarını Rektör Alma İle Paylaştılar!

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, TEKNOFEST 2024’te “Şampiyonlar Ligi” etabına katılmaya hak kazanan Akademisyenlerimizden Öğr. Gör. Ferhat Perçin ile öğrencisi Harun Gören’i makamında ağırladı.

Iğdır Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü’nden Öğr. Gör. Ferhat Perçin ve öğrencisi Harun Gören’in geliştirdiği “INTELBUS” projesi, TEKNOFEST 2024 Akıllı Ulaşım Yarışması’nın Adana’da düzenlenecek “Şampiyonlar Ligi” etabına katılma hakkı kazandı.

Öğr. Gör. Perçin ve Gören, elde ettikleri başarıları üniversite yönetimiyle paylaşmak amacıyla Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret gerçekleştirdiler.

İki ismi de tebrik eden Rektör Alma, Teknobus takımının gelecekteki başarıları için iyi dileklerini iletti.

Gençlerin, yenilikçi projeleriyle Üniversitemizi temsil etmesinin önemine değinen Rektör Alma,  "Bu başarılar, üniversitemizin bilim ve teknoloji alanındaki potansiyelini gösteriyor. Öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin gayretleri, Iğdır Üniversitesini her alanda daha ileriye taşıyacaktır." dedi.

Ziyaret, görüşmenin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ve başarı dilekleriyle sona erdi.

Kaynak: https://www.igdir.edu.tr/blog/haberler-3/sampiyonlar-ligi-etabna-kalan-teknobus-takm-basarlarn-rektor-alma-ile-paylastlar-1352


Bilişim Sergisi
Üniversitemiz Bilgisayar Programcılığı öğrencilerinin bir yıllık emeklerinin ziyaretçilere sunulduğu “Bilişim Sergisi”, TRT Haber bülteninde yer buldu.