Sevgili öğrenciler,

Öncelikle Iğdır Üniversitesi'nin öğrencisi olduğunuz için sizi kutlarım. Hepiniz çeşitli zorluklardan ve zorlu sınavlardan geçerek Iğdır Üniversitesi Teknik Bilimler MYO ailesine hoş geldiniz. Hedeflerinize ulaşmada Yüksekokulumuz da alacağınız eğitim meslek hayatınızın şekillenmesinde belirleyici olacaktır. Yüksekokulumuz vereceği eğitimle ufkunuzu genişletecek ve sizin için iyi bir yol gösterici olacaktır.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz, modern, donanımlı, çağa uygun olanaklara sahip programları bünyesinde barındırmaktadır. Meslek Yüksekokulumuzda yer alan programların her biri kendi alanlarında yetkin akademik kadrosuyla, çağın gerektirdiklerine uygun teknolojik imkanları kullanmaktadır. Her geçen gün büyüyen bir üniversite olarak, öğrencilerimize sunulan imkânlar genişletilmektedir. Bu çerçevede programlarımız, mesleki atölyeler, laboratuvarlar, sosyal ve kültürel faaliyet alanlarıyla her zaman gelişme içerisindedir.

Değer Üreten Üniversite ifadesi kapsamında kurumumuz kişisel gelişiminizde sizlere çok önemli imkânlar sağlamaktadır. Sizlerin içerisinde yaşadığımız dünyanın gerçekleriyle uyumlu mesleki donanıma sahip, düşünen, araştıran ve sorgulayan birey olmanıza katkı sağlamaktayız. Mezunlarımızdan ve çalışmakta oldukları kurumlardan gelen olumlu geri bildirimler ve yapıcı eleştiriler, bizler için gurur kaynağı olmanın yanı sıra öğretim politikalarımızı geliştirmede de en önemli referanslarımızdır. Hep birlikte ülkemizi daha da ileriye götüreceğimize inancım tamdır. Bu yolda başarılı olmanın çok çalışılmaktan geçtiğinin idrakiyle seçtiğiniz yolun açık ve mesleğinizin başarılarla dolu olmasını diliyorum.

En derin sevgilerimle.

Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Öcal - Iğdır Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Müdürü